A Vén Diófa Szálláshely nyugott, csendes környezetben kínál pihenési, kikapcsolódási lehetőséget vendégei számára. A 7 fő elszállásolását biztosító apartman földszinti részén tágas közösségi terem található, mely családi, csoportos rendezvények lebonyolítására alkalmas.

Sportolási lehetőségek

Azon vendégek, akik kirándulni szeretnének, akár gyalogosan, akár kerékpárral könnyen megtehetik. A sík rábaközi terep, kedvező mind a Nordic-Walking, mind a kerékpározás szerelmeseinek.  Osli, a Hanság területén fekszik, így a faluból kilépve, már az egykori Hany területére juthat a túrázó. A Fertő-Hanság Nemzeti Parkban nap bármely szakában megcsodálható a Hanság állat-, és növényvilága.

A Fertő parti kerékpárút, akár Ausztria, akár Fertőd irányában könnyen elérhető.

Amennyiben úszni, fürdőzni, vagy épp gyógyulni szeretne valaki, a kapuvári Flóra Termálfürdő gyógyvize kíváló lehetőséget kínál, az év 365 napján. Itt masszázs, és egyéb wellness szolgáltatások is igénybe vehetőek. FIGYELEM! A Flóra Termálfürdő jelenleg NEM fogad vendégeket!

Vadászat, halászat, horgászat

Az Osli környéki tavak- folyók, halban, erdeink vadban gazdagok. November végétől január közepéig a vadászok előszeretettel látogatják a környékünket, egy-egy vadliba vadászat céljából.

Szomszédos Ausztria

Ausztria Kelet-Burgenlandi része, a Fertő-tó osztrák oldala, mind látnivalókban, mind a borturizmusban kíváló lehetőséget kínál. Nem utolsó sorban, a Parndorfi Outlet Shoppingolást is érdemes megemlíteni, ahol márkás termékeket, kedvező áron vásárolhat a vendég.